Maleriet i olier

Hvis du har tænkt over laver oliemalerier, er her nogle grundlæggende til at få dig i gang.

Det første trin i produktionen af olie malerier er at sørge for, at det område, hvor du vil male er godt ventileret. Du har brug for et vindue eller en dør, der kan åbnes, når du arbejder, en god fan og et rum, der er relativt åbne, så luften kan cirkulere.

Hvis du vil arbejde på din olie malerier uden for du bliver nødt til at være i stand til at sikre alt så vinden ender ikke blæser ting over det hele. Husk på, at bier, og forskellige andre insekter vil flokkes til din citrus tyndere.

Den første ting at gøre er sætte ned din dråbe klud, din tarp, din plastikpose og så videre. Fastgør kanter af hver ved hjælp af malertape. Dette vil holde det fra at blive bundter op. Du vil konfigurere dine oliemalerier arbejdsområde på dråbe klud, så sørg for området er rummelig nok for din komfort. Hvis du vil arbejde på din oliemalerier med et bord staffeli sat op på et bord, vil du ønsker at dække gulvet under bordpladen og det sted, hvor du vil stå eller sidde.

Før du begynder at male din olier, don din maling påklædning – handsker indgår. Du skal bruge en beholder, der har maling fortynder og en beholder, der indeholder en kombination af to dele fortynder og en del valnød olie. Disse beholdere skal være omkring tre inches høj og to inches rundt. Hver skal fyldes til halvvejs-mærket. Du skal bruge en komfortabel sæt op med en rækkevidde til din maling palet og kniv, dine pensler, to beholdere, samt maling klude og rør.

Nu oprettet de maling, du vil bruge til dine oliemalerier. Hvis du har en bred vifte af farver, behøver du alle dem presset ud på din maling palet. Start med bare to eller tre farver. Hvis dit valg er kun primærfarver, så du klemme ud på din palet en skilling størrelse plet af cadmium rød, gul og blå. Space dem så langt fra hinanden på paletten som muligt, så hvis du lægger prikker på de tre punkter i en trekant. Midt i denne maling trekant klemme en nikkel-størrelse plet af Titanium hvid oliemaling. Næste brug din kniv til at blande disse farver.

Nu er du klar til at virkelig begynde at oprette din oliemalerier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.