Sikkerhedsproblemer for trampolin-bruger små børn

Børn i alle aldre kan have timevis af morskab med trampoliner. Forældre til børn, der bruger trampoliner, bør dog være opmærksomme på de potentielle farer. Mens en trampolin ikke vil forårsage nogen skader som en træoverflade eller metaloverflade, kan det forårsage alvorlig skade, hvis den bruges forkert. Når man sammenligner trampolin sikkerhed og andet sportsudstyr, forældre skal være opmærksomme på fjedre. Der er tre hovedtyper: luftdrevne fjedre (tromlefjedre), forlængerfjedre (og så er der de luftdrevne fjedre). Hvert forår tjener et bestemt formål, men du bør holde dem alle i tankerne, når du vælger trampolin dele.

Forlængerfjedre hjælper med at holde trampolinens krop oprejst. Fjedrene skal udvides langt nok fra rammen, at de ikke rører nogen overflade for at opnå dette. Forlængerfjedre kan vise sig at være meget farlige og bør ikke bruges forkert. Forældre bør sikre, at deres børn er ordentligt uddannet, før de placerer dem i trampolinen. Høj kvalitet stål og aluminium er bedst til fjedre. Sikkerhedsnet er lavet af galvaniseret eller aluminium og er det bedste valg. Sikkerhedspolstring er ikke kun de mest sikre trampolinfjedre, men den kan også hurtigt fjernes for nem rengøring.

Du kan vælge mellem enkelt- eller flere udvidelsesmuligheder for luftdrevne fjedre. Disse fjedre skal opbevares i en forseglet beholder, da de er mere sårbare over for ulykker. Forsømmelse af at opbevare dine luftdrevne fjedre korrekt er en almindelig årsag til, at de oplever en ulykke. Hvis du forsømmer at opbevare dine fjedre korrekt, kan det føre til sikkerhedsrisici for trampoliner, f.eks. overbelastning og indfiltring.

Et dobbelt bounce-system gør trampoliner sikrere end traditionel springning. Denne type trampolin system bruger to parallelle rebounders at hoppe ved forskellige hastigheder. Børnene har en endeløs mængde af hoppe spænding. Mens dette system udgør den laveste risiko for at hoppe på trampoliner, mange forældre føler, at den dobbelte hoppe system giver deres børn for meget hoppe. Du bør overveje denne trampolin, hvis du ønsker at købe det. Det bør hoppe mindre end tre gange. For at få de bedste resultater, teste udsmidere, før du køber trampolinen.

Småbørn er en af de største sikkerhedsrisici på trampoliner. Forskning viser, at det at falde ned fra trampolinens hoppeflade er ansvarlig for de fleste utilsigtede dødsfald hos småbørn. Du kan reducere chancerne for, at dit barn falder ned fra trampolinen, ved at give masser af støtte, når han hopper. Producenter omfatter ofte sikkerhedsseler i deres trampoliner, der tilbyder rigelig støtte og hjælpe barnet med at holde sig i balance, når han falder.

Tilstedeværelsen af blymaling på kabinettet er en af de største sikkerhedsrisici for mini trampolin. Maling kan nemt sive under nettet og i slangen. Dette gør det farligt for børn, der er unge. En epoxybelægning kan eliminere dette problem. Spørg dit barn om hans meninger om forskellige belægninger. Klare belægninger vil forhindre blyforgiftning. Clevr7 tilbyder mange forskellige klare versioner.