Hvad gør man når efter vinde et bud og derefter ændre dit sind?

Som det gamle ordsprog siger, er ingen perfekte. Der er ting i livet, mennesker gør på én forekomst kun at ændre hans eller hendes mening efter et par minutter eller deromkring.

På eBay er der tilfælde, hvori onlinehandlende eller tilbudsgivere kan finde tilbagetrækningskraften et bud uundgåelig på grund af nogle uforudsete omstændigheder. Andre finder det tricky og sælgere kan finde det maddening. Men uanset hvad pointen er, at købere kan stadig trække deres bud, selv hvis de vandt varen.

Så meget som sælger ville være professionel om sagen, købere bør også, med alle midler, gøre det mest civiliserede ting at gøre – underrette sælgeren om grunden til hvorfor han eller hun ikke ville presse igennem med salg.

Dog kan købere også gøre dette juridisk, der er i overensstemmelse med politikkerne, der eBay. Købere kan erklære en “klar fejl”, især når der var ting gjort uforvarende. For eksempel, skrev tilbudsgiver, der fejlagtigt $100 i stedet for $10.

Når ting som disse skete, har køberen til at foretage passende aktioner på en gang. Alle de skal gøre er at sætte kryds “Tjenester” link ligger øverst på navigationslinjen. Tjenester, bør køberen Tryk på linket “Trække dit bud” fundet på afsnittet “Budgivning og købe tjenester”. Varenummeret skal placeres på den plads, som i siden bud forbehold.

Automatiseret forklaringer er tilgængelige og kan bruges af tilbudsgiver. Derefter, efter at køberen havde klikket på fanen “Trække bud”, budbeløbet vil blive slettet fra auktionen.

Forvaltningen af eBay, i virkeligheden, er rimelig på ting som disse. EBay kan faktisk acceptere, uanset grunde købere har når de ønsker at trække sig tilbage en visse bud. Men så, det kan udgøre skade på den tilbudsgiver ry i fremtiden.

Dette kan være acceptabel, især hvis årsagerne er gyldig, men alligevel er det stadig en stor no-no når de laver forretninger på eBay. I første omgang, var det klart fremgå af købers guide at tilbuddet fungerer som en kontrakt, der binder køberen en forpligtelse til at foretage den nødvendige køb for den vare, han eller hun havde vundet.

Hvad mere er, kan tilbudsgivere endda miste troværdighed og mulighed for at byde på et tidspunkt, især hvis deres bud historie blev gjort kendt for de fleste sælgere.

Faktisk tilbagetrækningskraften bud på eBay er ikke sådan en god praksis for at gøre, og kan være en hård vane at bryde.

Alle disse ting koges ned på et fælles punkt. Dvs køber bør aldrig bud på en vare, hvis han eller hun ikke endnu engang sikker på med at købe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.