Har du prøvet mad-til-døren?

Hvordan ser din hverdag ud, når du kommer hjem efter arbejde? For de fleste der har familie, sådan:

Ungerne er som altid sultne, men først skal det tjekkes, om de har lavet deres lektier. Så snart det er gjort, skynder du dig ned i køkkenet, fordi ungerne er jo stadig sulten, og det er du nu også. Så skal der laves aftensmad, ikke? Har du haft tid til lige slappe lidt af og friske dig lidt op efter en anstrengende arbejdsdag? Hvis ja, så kan du føle dig privilegeret. Mere end de fleste andre.

Men hvad hvis der var en nemmere og hurtigere måde at klare alle disse tjanser på? Nej, ikke usund fastfood. En nem og hurtig måde, men uden at gå på kompromis med madkvaliteten. Jo, muligvis alligevel: Chancerne er gode, at du faktisk får bedre mad samt mindre madspild. Og det hele på under den halve tid. Det lyder næsten for god til at være sandt, ikke?

Nej, det er sandt  

Løsningen hedder mad-til-døren. Men den moderne måde, ikke storkøkken produceret, lunken færdigmad, der smager af plejehjem. Madkasser, eller måltidskasser, er en moderne løsning for den travle familie. Der får du sund og velsmagende mad som på en god restaurant, men det er stadig hjemmelavet og helt frisk.

iboom.dk/mad-til-doeren/ kan du finde de mange udbydere, der gerne vil levere madkasser til dig. Hvordan lyder fx ”hvidløgsmarinerede svinekoteletter og piment pastasalat”? Eller en ”vegetarisk chili sin carne”, med frækt krydret creme fraiche?

Og hvordan fungerer det?

En madkasse indeholder alle råvarer, du skal bruge til de måltider, du har valgt. Alle ingredienser er afvejet, renset og evt. endda skåret for. Der medfølger opskrifter og anvisninger for tilberedning. Selv alle krydderier er med. Det eneste, der mangler, er at tilberede måltiderne i dit køkken.