At Rejse Til Rom, Amalfi-Kysten Og Capri Med Børn

Folk, der besøger Lower Antelope Canyon park i en masse omkring 10 minutter væk fra canyon og gå med deres guide til indgangen. Lower Antelope Canyon ture afgår fra visitor center hver 20 minutter, men vente udenfor canyon indgang til at gå ned gennem de smalle stiger kan være op til to timer på travle dage, hvor en lang række grupper får stablet op, vores guide fortalte vores gruppe. Staten Madhya Pradesh er beliggende i centrum af landet. Selvfølgelig, du har lyst til at smage og nyde din foretrukne drink, og ønsker i dit land til at gøre sig godt i Ol sports begivenheder. Det har nogle store Ferie-vinduet viser så godt.

Camping: Endnu billigere end vandrehjem, camping kan være en stor mulighed. Deres Dyreliv Parker er perfekt til at spotte dyr, idet fantastiske fotografering eller, hvis du er i maleri, selv immortalizing, hvad du ser i olie eller akvarel. Den væsentligste forskel mellem de to kløfter er deres overordnede form, sagde Brenda Catron, det opkrævning af tilsynsførende af Lake Powell Navajo Tribal Park og Antelope Canyon for Navajo Parker og Rekreation. Bygningen har også et kontor til Myanmar, som Landet Sun International Travel Co, Ltd, som flere kilder fortalte Frontier er en af de største virksomheder, fremme billige ture i Myanmar at Kinesiske rejsende. Direktoratet for Investeringer og Virksomhedens Administration optegnelser viser, Myanmar, som Landet Sun International Travel er en filial af en ud-af-kompetent virksomhed, og har to direktører: Myint Tå og Jun Zhang.

Den første ting at vide er, at der er to kløfter: Øvre – “Knæk” – og Lavere – “Proptrækker.” Begge kræver guidede ture. Flybilletter: Momondo det første sted vi ind, https://billigsteafbudsrejser.dk/da/ når du søger efter billige flybilletter. Læs: Sådan Får du de Bedste tilbud på Flyvninger. Disse flyvninger er ofte betydeligt billigere end direkte flyvninger. Almindelige ture er billigere og kortere end fotografering ture og ikke tillader stativer. Generelle eller fotografering tour? Den mindst dyre tour er den hourlong generelt tur i Lower Antelope Canyon. Generelt og fotografering ture, der tilbydes på begge kløfter. Denne sommer, guide virksomheder i Lavere Antelope Canyon har besluttet ikke at tilbyde fotografering ture mellem Marts og November for at lette trafikken ind og ud af dalen, og til at give flere besøgende til at udforske kløften hver dag. Lower Antelope Canyon er en-vejs trafik med besøgende ind i den ene ende og så på den anden.

Upper Antelope Canyon har en to-vejs trafik, så besøgende kan vende tilbage til tour køretøjer. Regelmæssige ture sidste 90 minutter i den øverste kløft, og om en time i den nederste canyon. Jeg er bare en amatør på et budget, så jeg besluttede at tour Lower Antelope Canyon. Antelope Canyon tours: Er den øvre eller nedre slot canyon rigtige for dig? Upper Antelope Canyon er i form af bogstavet “A”, hvor canyon har en smal åbning i toppen og vægge udvide mod bunden. Denne canyon, der har den modsatte form af en “V”, Catron sagde, med canyon vægge åbning bredere i toppen af kløften og smallere ned mod jorden. Besøgende klatre ned flere stiger til bunden af kløften til at starte tour og klatre ud igen i slutningen.